MAGUNKRÓL TRARÍCIÓ BIRTOK TECHNOLÓGIA BOROK SZPONZOROKAT KERESÜNK
BOROK
Minden évben az alábbi tételeket igyekszünk elkészíteni:
Furmint: válogatott, egészséges, érett szõlõbõl, botrytiszesedés elõtt, 6-7 g/l savtartalommal, 20-21 fokosan, szárazbornak
(200-300 palack)Hárslevelû: válogatott, egészséges, érett szõlõbõl, botrytiszesedés elõtt, 6-7 g/l savtartalommal, 20-21 fokosan, szárazbornak
(200-300 palack)Még nem késõ: cuvée furmint és hárslevelû vegyesen, botrytiszesedés után, 7-9 g/l savtartalommal, 24-25 fokosan édes bornak
(késõi szüret, vagy a közeli paraméterekkel)
(200-300 palack)Aszú: az érés ütemében, heteken át szemenként szedett aszúból, forrásban lévõ száraz furminttal macerálva
(50-100 palack)Fordítás, Máslás, Édes szamorodni, Kései szüret: csak a pincében kóstolható.
(25-50 palack)Törkölypálinka: hosszú évekig a használt boros tölgyfahordókban érlelve, csak a pincében kóstolható.
(50-100 palack)