MAGUNKRÓL TRADÍCIÓ BIRTOK TECHNOLÓGIA BOROKSZPONZOROKAT KERESÜNK

   MAGUNKRÓL                  TRARÍCIÓ                          BIRTOK                    TECHNOLÓGIA                      BOROK         SZPONZOROKAT KERESÜNK

BOROK

Minden évben az alábbi tételeket igyekszünk elkészíteni:

Furmint: válogatott, egészséges, érett szõlõbõl, botrytiszesedés elõtt, 6-7 g/l savtartalommal, 20-21 fokosan, szárazbornak
(200-300 palack)

Hárslevelû: válogatott, egészséges, érett szõlõbõl, botrytiszesedés elõtt, 6-7 g/l savtartalommal, 20-21 fokosan, szárazbornak
(200-300 palack)

Még nem késõ: cuvée furmint és hárslevelû vegyesen, botrytiszesedés után, 7-9 g/l savtartalommal, 24-25 fokosan édes bornak
(késõi szüret, vagy a közeli paraméterekkel)
(200-300 palack)

Aszú: az érés ütemében, heteken át szemenként szedett aszúból, forrásban lévõ száraz furminttal macerálva
(50-100 palack)

Fordítás, Máslás, Édes szamorodni, Kései szüret:  csak a pincében kóstolható.
(25-50 palack)

Törkölypálinka: hosszú évekig a használt boros tölgyfahordókban érlelve, csak a pincében kóstolható.
(50-100 palack)